Toprak Atasayar LinkedInde: Artık şunda bir anlaşalım bence Halk "zavallı"Halk "uyuşturulmuş"Halk 13 yorum

22 Kasım 2014 tarihinde gerçekleşen çalıştayda, gelecek yıl stratejileri paylaşıldı. TİDE Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı Marmara Üniversitesi (MÜ) Denetim Kulübü, Başarılı Bir Kariyer İçin Denetim başlıklı bir panel düzenledi. 21 Kasım 2014 tarihinde, Marmara Üniversitesi Bahçelievler Yerleşkesi nde gerçekleşen ve MÜ İşletme Fakültesi Muhasebe ve Finansman Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Doğan Argun un oturum başkanlığını yaptığı panele, TİDE Yönetim Kurulu Başkanı Gürdoğan Yurtsever de katıldı. Yurtsever, panele katılan öğrencilere TİDE hakkında bilgi verirken aynı zamanda kariyer planlamasının öğrenci sıralarından başladığının altını çizdi. TİDE Danışma Kurulu toplantısı 9 Temmuz 2014 tarihinde gerçekleştirildi. Danışma Kurulu toplantısında, başkanlığa Özlem İğdelipınar seçildi, TİDE nin çalışmaları gözden geçirilerek, görüş ve tavsiyelerde bulunuldu. Uluslararası Kurumsal Yönetim, Yolsuzluk ve Etik Konferansı Düzenlendi Trakya Üniversitesi, Malezya Mara Teknoloji Üniversitesi ve İstanbul Ticaret Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen 3. Uluslararası Kurumsal Yönetim ve Hesapverebilirlik Konferansı ve 5. Uluslararası Kurumsal Yönetim, Yolsuzluk Etik ve Sosyal Sorumluluk Konferansı gerçekleştirildi Eylül 2014 tarihlerinde gerçekleşen konferansta Türkiye İç Denetim Enstitüsü Başkanı Gürdoğan Yurtsever de açılış konuşmacıları arasındaydı.

TİDE Başkanı Gürdoğan Yurtsever Marmara Üniverbahsegel giriş Finans Kulübü Etkinliğine Katıldı Türkiye İç Denetim Enstitüsü (TİDE) Başkanı Gürdoğan Yurtsever, Marmara Üniversitesi Finans Kulübü nün davetlisi olarak, Finansal Piyasalar Akademisi başlıklı etkinliğine katıldı. 1 Aralık 2014 tarihinde, MÜ Dr. İbrahim Üzümcü Konferans Salonu nda gerçekleşen etkinlikte Başkan Yurtsever, öğrencilere bankacılıkta ve iç denetimde kariyer fırsatları hakkında bilgi verdi. 35 68 PANO 69 PANO MÖDAV, Ticari Uyuşmazlıklar Sempozyumu nu Düzenledi Kurumsal Risk Yönetimi Semineri Verildi Kurumsal Risk Yönetimi Semineri TİDE eski Başkanı Özlem İğdelipınar tarafından verildi. 6 Aralık tarihinde düzenlenen seminere, TİDE üyelerinin ilgisi yoğun oldu. TİDE Mesleki Düzenlemeler Komitesi tarafından hazırlanan ve Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) nun bilgi sistemleri tebliğ taslaklarına ilişkin görüş ve önerilerinden oluşan rapor, 24 Aralık 2014 tarihinde yapılan ziyaretle teslim edildi. Ziyarete TİDE adına Yönetim Kurulu Başkanı Gürdoğan Yurtsever, Başkan Yardımcısı Kemal Tapkan, Kurucu Başkan ve Mesleki Düzenlemeler Komitesi Başkanı Ali Kamil Uzun, Komite Üyeleri Ömer Kerem Seçkin ve Cihan Özsönmez ile Genel Müdür Ertan Küçükyalçın katıldı.

  • Bu değişikliklerden biri de 'içeriğin yayından çıkarılması ve erişimin engellenmesi' başlıklı 9.
  • Uluslararası Kurumsal Yönetim, Yolsuzluk ve Etik Konferansı Düzenlendi Trakya Üniversitesi, Malezya Mara Teknoloji Üniversitesi ve İstanbul Ticaret Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen 3.
  • Dünya çapında iç denetçilere örnek çalışmalar Komitenin en önemli projelerinden biri de TİDE Gelecek Okulu; TİDE GO.

Bu kanunla BTK Başkanı'na Türk Ceza Kanunu'nda yer alan belli suçlarla ilgili "yeterli şüphe sebebi" bulunması halinde resen içeriğin çıkarılmasına veya erişimin engellenmesine karar verme yetkisi tanınmıştı. Bu suçlar, intihara yönlendirme, çocukların cinsel istismarı, uyuşturucu, sağlık için tehlikeli madde temini, müstehcenlik, fuhuş, kumar, yasadışı bahis ve Atatürk aleyhine işlenen eylemlerdi. Bu özelliği kullanmak için reklamsız üyeliğe sahip olmanız gerekmektedir. Mobil uygulamamızı indirerek reklamsız aboneliğinizi başlatabilirsiniz. Trump Süleymani'nin "yıllar önce öldürülmesi" gerektiğini belirtti.

Bu kararda Evrensel, Sözcü, Cumhuriyet ve BirGün gazetelerinin bazı haberlerine erişimin engellenmesi nedeniyle hak ihlali kararı verilmiş ve "yapısal sorun" tespitinde bulunulmuştu. Maddeden kaynaklandığını belirterek TBMM'den yapısal sorunun çözümünü istemişti. Kararda, dava konusu kuralların, internet ortamında yapılan yayınların içeriğinin yayından çıkarılabilmesine ve/veya bu yayınlara erişimin engellenmesine imkân tanımak suretiyle ifade özgürlüğünü ve bu yayının internet haberciliği kapsamındaki bir yayın da olabileceği gözetildiğinde basın özgürlüğünü sınırladığına işaret edildi. Anayasa Mahkemesi, 'kişilik haklarını ihlal ettiği' iddiasıyla internet ortamında yapılan yayın içeriğinin çıkarılması veya erişimin engellenmesini düzenleyen 5651 sayılı Kanun'un 9. Bu düzenlemeyle internet ortamındaki bir içeriğin 'süresiz olarak' engellendiğine işaret edilen kararda "Bu yönüyle kurallar ifade ve basın özgürlüklerine ağır bir müdahale teşkil etmektedir" denildi. Halk yolda başörtülüye saldıran, otobüste çocuğun yanında annesini döven, uyuşturucu içip kadını bıçaklayan, kumar oynayıp fuhuş yapan, terörist ve katilleri aklayıp seven, daha çok sayılır, insan yerine köpek seven, vs vs…

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz. Kelime Gezmece sadece telefon üzerinden oynanabilen bir oyundur. Android veya iOS işletim sistemine sahip telefonlara indirilmesi gerekir. Android işletim sistemine sahip telefonlarda Play Store, iOS işletim sistemine sahip telefonlarda ise App Store üzerinden indirilebilir. Oyun indirme işleminden sonra açılır ve çapraz bulmacadaki yatay ve dikey boşlukları doldurmak için harfleri sırasıyla kaydırarak yan yana dizmek gerekir. STK LAR İÇİN Gönüllülük Kurumsallık Verimlilik Süreklilik Başkandan İLKE (İlim Kültür Eğitim Derneği) uzun yıllardır sivil toplum alanında gönüllü çalışmalar yapmakta ve bu tür faaliyetlere destek vermektedir. Türkiye Barolar Birliği Emek Komisyonu başkanı ve üyeleri görevlerinden istifa ettiklerini…

כתיבת תגובה